Toimintasuunnitelma 2017

Uudenkaupungin Pallokerhon toiminta-ajatuksena on jatkaa jalkapallon ja futsalin harrastustoiminnan sekä olosuhteiden kehittämistä ja organisoida peli- ja harrastustoimintaa eri-ikäisille jalkapallosta kiinnostuneille.

Kaupungissa ja lähiseudulla järjestettäviin liikunta-/ hyvinvointitapahtumiin osallistutaan mahdollisuuksien mukaan ja seurapäivä pyritään järjestämään toukokuun alkupuolella.

Alakoulujen jalkapalloturnaus School soccer tournament järjestetään toukokuun 30. päivä ja UPK jalkapallokoulu pidetään keinonurmella kesäkuun 5.-9.päivä. Nämä molemmat tapahtumat ovat myös Uudenkaupungin 400v. juhlatapahtumia.

Seurayhteistyötä tehdään tarvittaessa yli kunta-/maakuntarajojen ja esim. kaksoisedustus muiden jalkapalloseurojen kanssa on kannatettavaa toimintaa. Uudenkaupungin muiden urheiluseurojen kanssa jatketaan yhteistyötä entiseen tapaan ja pyritään siihen, että lapset pystyvät osallistumaan useamman seuran toimintaan ja näin taataan kaikille lapsille mahdollisuus monipuoliseen liikuntaan.

Pohitullin koululla 14.12.2016 pidetty vuosikokous valitsi vuodelle 2017 seuran johtokunnan puheenjohtajaksi Kai Lahden ja johtokunnan jäseniksi tulivat valituksi Kari Dahlberg, Esa Kerkola, Petri Suominen, Jukka- Pekka Herrala, Timo Kohonen, Cherif Hamrouni ja Samu Kiiski.

Toiminnantarkastajaksi valittiin Pasi Suominen ja varalle Jaana Suominen