Jalkapallokausi 2018

 

Uudenkaupungin Pallokerhon johtokunnan esittämän ja 15.12. pidetyn syyskokouksen hyväksymän toimintasuunnitelman mukaan seura jatkaa kehitystyötä jalkapallon ja futsalin parissa ja organisoi peli- ja harrastustoimintaa eri-ikäisille jalkapallosta ja futsalista kiinnostuneille.

Seuran puheenjohtajana vuonna 2018 jatkaa Kai Lahti ja muut johtokunnan jäsenet ovat Kari Dahlberg, Jukka-Pekka Herrala, Timo Kohonen, Petri Suominen, Cherif Hamrouni ja Samu Kiiski. Toiminnantarkastajana toimii Pasi Suominen ja varalla Esa Kerkola. Muut johtokunnan jäsenten tehtävät määräytyvät tammikuun järjestäytymiskokouksessa.

Joukkuetoiminta jatkuu aktiivisena, sillä joukkueita on tarkoitus perustaa lähes jokaiseen ikäluokkaan 2002 syntyneistä alkaen ja nuorimman joukkueen ikäluokka olisi näillä näkymin 2010 syntyneet juniorit.

Jalkapallokerholaisille perustetaan omat ryhmät tarpeen ja kysynnän mukaan.

Keväällä on tarkoitus perustaa myös aikuisten kuntofutisryhmä, joka kokoontuu pelaamaan 1-2 kertaa viikossa.

Lisäksi seura osallistuu kaupungissa/lähiseudulla järjestettäviin liikunta-/ hyvinvointitapahtumiin mahdollisuuksien mukaan ja muutaman vuoden tauon jälkeen pyritään järjestämään seuratoiminnan esittelypäivän toukokuun alkupuolella.

Alakoulujen jalkapalloturnaus School soccer tournament järjestetään jälleen toukokuun lopulla koulujen kanssa erikseen sovittavana päivänä ja UPK jalkapallokoulu pidetään jo perinteisesti kesäkuun alkupuolella. 

Kaupungin liikuntatoimen kanssa jatketaan jalkapallo- olosuhteiden kehittämistyötä entiseen tapaan ja ennen kaikkea pyritään saamaan keinonurmikentän ympäristöä yhä monipuolisemmaksi liikuntapaikaksi.

Varustepuolella jatketaan yhteistyötä TeamSportia Uudenkaupungin ja Puma Finland Oy:n kanssa ja samoin yhteisten harjoitteluvälineiden hankintaa kentille jatketaan edellisten vuosien tapaan.

Uudenkaupungin muiden urheiluseurojen ja Siistii yhdistyksen kanssa jatketaan yhteistyötä entiseen tapaan ja pyritään siihen, että lapset pystyvät osallistumaan useamman seuran toimintaan ja näin taataan kaikille lapsille mahdollisuus monipuoliseen liikuntaan

Yhteistyötä tehdään yli kunta-/maakuntarajojen ja esim. kaksoisedustus muiden jalkapalloseurojen kanssa on kannatettavaa toiminta.

Seura on hakenut myös opetus- ja kulttuuriministeriöltä tukea harrastekoordinaattorin palkkaamiseksi ja tämän toteutuessa seura perustaa useita uusia lasten ja nuorten PELAA-ENEMMÄN- PELI OPETTAA ryhmiä. Lisäksi perustetaan 1 -2 lapsi + aikuinen ryhmää, joissa tavoitteena on tutustua jalkapalloon erilaisten leikkien ja tehtävien avulla.

Uudet pelaajat ja seuratoimijat ovat tervetulleita mukaan joukkueiden toimintaan, kun toiminta taas keväällä aktivoituu .

Lisätietoja

Kai Lahti

0408418450