Jalkapallokauden päättäjäiset

Kulttuurikeskus Crusell oli tupaten täynnä, kun seuraväki oli saapunut viettämään jalkapallokauden päättäjäisiä ja palkitsemaan kauden aikana ansioituneita.

Kahvin, mehun ja mokkapalojen jälkeen saimme seurata puolen tunnin ajan Marko Poskiparran esitystä!

Marko otti yleisön hyvin mukaan temppuihin ja varmasti moni jäi esityksen jälkeen ihmettelemään, että miten se oikein tapahtui.

Tilaisuudessa jaettiin mitalit kaikille 2009, 2008 ja 2007 syntyneille pelaajille ja tätä vanhemmille pelaajille joukkueet olivat itse päättäneet kriteerit, joilla kaksi pokaalia/ joukkue jaettiin.

Yhteiskuva palkituista;

Pojat 2007 syntyneet palkitsivat vuoden tulokkaana Luka Kallion, Luka aloitti jalkapallon vasta keväällä ja pääsi nopeasti porukkaan mukaan.

Pojat 2006 palkinnot menivät Rasmus Nikkaselle, kriteerinä: Joka tilanteessa hyvä loppuun asti pelaaminen ja toinen pokaali Eemeli Nurmelle: Hyvä kausi ja maaleja lähes kaikissa peleissä.

Pojat 2005 palkinnot; Venni Haste: Kehittynein ja tehokkain syyskausi ja Jossi Valopaasi: Eniten treeneissä ja tehokkain kokonaiskausi.

Tytöt 04 palkinnot: Tämä pelaaja on aloittanut jalkapallon pelaamisen vasta äskettäin, hänellä on kova halu oppia lisää jalkapallon hienouksia. Huimin kehitysharppauksin hän on nousemassa joukkueen yhdeksi runkopelaajaksi. Ahkera harjoittelija. Venla Tuominen. Joukkueen toinen palkinto mnee pelaajalle, joka  on monen tyttö- ja myös yhden poikajoukkueen runkopelaaja, hän pystyy omalla panoksellaan auttamaan joukkuettaan tiukoissa peleissä. Hän pelaa myös Etelä-länsiliigaa Pallo-Iiroissa. Katarina Maikola.

Tytöt 2005 palkinnot: Paras/ kehittynein Mimosa Söderman ( esimerkillistä joukkuehengen luontia peleissä ja harjoituksissa ja loistava esimerkki omatoimisen palloharjoittelun tärkeydestä, eikä uuden oppimisen into hiipunut koko kesänä! Joukkuehengen ylläpitäjä/ tsemppari Oosa Runola( menetettyään pallon näyttää toisille miten se taistellaan takaisin, kannustaa muita yrittämään parhaansa ja omaa myös hyvän laukauksen!

Tytöt 2006 palkinnot: joukkuehengen ylläpitäjä/ tsemppari Tytti Suominen( joukkueen taskuraketti, joka pelaa tilanteet hyvällä tsempillä, reipas ja iloinen laituri, opettanut myös muille kuuluisan ” Tyttivenytyksen” Paras/ kehittynein pelaaja on Ronja Mäkinen( valmentajan luottopelaaja, periksi antamaton maalivahti, puolustaja tai vaikka kärkihyökkääjä, kannustaa myös muita ja on aina kaikille ystävällinen! 2006 tyttöjen kiertopalkinnon ” puurtajapalkinnon” saa Sofia Hauta- alus ( aina harjoituksissa ja peleissä, pelaa oman paikkansa hyvin tekemättä siitä numeroa ja kuuntelee valmentajien ohjeet ja noudattaa niitä!