UPK -11/-12

UPK 11-12 syntyneille jalkapalloilijoille on perustettu oma joukkue!

Huom! Joukkue pitää kesätaukoa viikon 27.

Harjoittelemme sunnuntaisin klo 17-18 keinonurmella ja tiistaisin klo 17-18 Ruokolan kentällä.

Joukkueeseen voi ilmoittautua tällä sivulla olevan linkin kautta. Ilmoittautumista täyttäessäsi muista laittaa tietoturva-asetuksiin kaikkiin kohtiin näkyvyydeksi ”sisäinen”, jotta joukkueenjohtaja pystyy tarkastelemaan ilmoittautuneita. Ilmoittautumisen jälkeen liitämme sinut (siis huoltajan) Whatsapp-rinkiin, jonka kautta joukkueeseen liittyvä tiedottaminen tapahtuu.

Tämän kesän ajan keskitymme treeneihin emmekä osallistu sarjan peleihin. Mahdollisesti voimme itse järjestää kauden aikana pelin tai pienen turnauksen.

Osallistuminen kauden ajalta maksaa 50 euroa ja se sisältää seurapaidan. Sisarusalennus on 50%.

Harjoituksiin varustaudutaan nappulakengin (lenkkaritkin käy), urheiluun ja säähän sopivalla vaatetuksella ja juomapullolla. Aurinkoisella säällä kannattaa muistaa pään suojaaminen (ei lippis).

Jokaisella lapsella tulisi olla kentän laidalla vastuuhenkilö mukana.

Mikäli lapsella ei ole yhtään aiempaa kokemusta tai käsitystä jalkapallon pelaamisesta, jalkapallokerhot ovat myös hyvä vaihtoehto aloittaa harjoitteleminen.

 

Jotta joukkuetta pystytään pyörittämään, on vanhempien apu tarpeen. Voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi (kuten me muutkin joukkueessa toimivat) auttamaan joukkueen toimintaan liittyvissä töissä. Tarpeen vaatiessa pyydämme vanhempia kentän laidalta avuksi kentälle.

Tervetuloa mukaan kaikki innokkaat pelaajat!

 

Joukkueenjohtajina toimivat Katja Vahlroos puh. 050 3650310 ja Sari Ågren puh. 0405266900