TYTÖT 09-10

Tyttöjen kausi starttaa taas keväällä 2019 myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.Kaikki 2009-2010 syntyneet tytöt ovat tervetulleita mukavan harrastuksen pariin. Ilmoittautuminen sähköpostilla tai soittamalla joukkueenjohtajalle.

Kokeilemaan voi tulla milloin vain pitkin kautta. Kahden ilmaisen kokeilukerran jälkeen lapsi kenties tietää haluaako liittyä joukkueeseen. UPK:n seuramaksu kaudella 2019 on 110 euroa ja joukkueen kausimaksu on (tarkistetaan myöhemmin) euroa. Näillä maksuilla katetaan pelaajalle tuleva peliasu seuran puolesta (pelipaita, -shortsit ja -sukat), sekä joukkueelle valittava seura-asu. Lisäksi pelaajalle pitää hankkia Palloliiton nettisivujen kautta Pelipassi. Pelaajalla pitää olla myös peli-ja harrastustoiminnan kattava vakuutus, joko perheen omasta vakuutusyhtiöstä tai sitten ottaa sen Pelipassin oston yhteydessä AON-vakuutusturvalta. Linkki alla.

https://www.palloliitto.fi/jalkapalloperhe/palvelut-seuroille/pelipaikka/pelipassi

Jos tyttö haluaa aluksi tulla vain harjoittelemaan, eikä vielä pelaamaan, niin tämäkin sopii hyvin. Rohkeasti vain mukaan!

Joukkueenjohtaja/valmentaja: Tero Hauta-alus, 040 702 7456, hautaalustero@gmail.com

Päävalmentaja: Tommi Sippel, 050 078 2380, tommi.sippel@gmail.com

Rahastonhoitaja: Katja Rostedt, 040 7470573, katja.rostedt@gmail.com

 

Sponsorimme: K-Supermarket Itäpoiju ja R&M Engineering Oy