HARRASTERYHMÄT

Opetus- ja kulttuuriministeriöltä saatu hanketuki mahdollistaa seuraa järjestämään aiempaa enemmän erilaisia harrasteryhmiä, muun muuassa perheille suunnatut Pelataan Yhdessä ryhmät, sekä koululaisille kohdistetut matalankynnyksen Pelaa enemmän – Peli opettaa ryhmät. Ilmoittautuminen ryhmiin tehdään kuukausittain, alta löytyvien linkkien kautta.

 

Pelataan Yhdessä – ryhmissä on tavoitteena tutustua jalkapalloon erilaisten leikkien ja tehtävien avulla. Tämän lisäksi opetellaan perusmotorisia taitoja, liikunnallista elämäntapaa ja yhdessä tekemisen pelisääntöjä.

Ryhmät on tarkoitettu 4-6-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen/ läheisilleen. Mukaan voi tulla yhden tai useamman lapsen kanssa samanaikaisesti.

 

Syyskuussa kerhoa pidetään maanantaisin klo 18 – 19, Keinonurmella.

Kerhon hinta on 10e/henkilö/kuukausi. Ilmoittautumiset tästä.  

 

 

Pelaa enemmän – Peli opettaa  ryhmät ovat suunnattu koululaisille, ja niiden toiminta ajatuksena on pelata erilaisia pelejä, lasten ja nuorten omat ideat huomioon ottaen. Kerhojen tarkoituksena on pitää hauskaa sekä nauttia liikunnan ilosta mukavien pelien parissa. Ryhmät on tarkoitettu kaikille, aikaisempaa taustaa jalkapallosta/urheilusta ei tarvitse olla. Ryhmiin ilmoittaudutaan kuukausittain. Ilmoittautumiset syyskuun ryhmiin allaolevista linkeistä, kerhon hinta on 30e/kuukausi. Kerhoista saa sisaralennusta – toinen sisaruksista puoleen hintaan. Ryhmät kokoontuvat koulujen jälkeen iltapäivisin seuraavalla aikataululla: 

 

1 – 3 – luokkalaiset: Maanantai, keskiviikko & perjantai klo 14 – 15. Ilmoittautuminen tästä. 

 

4 – 6 – luokkalaiset: Maanantai, keskiviikko & perjantai klo 15 – 16. Ilmoittautuminen tästä. 

Paikka: Keinonurmi, Pohitulli. 

Lisätietoja:

Harrastekoordinaattori

Linda Jefimoff 040 514 4192