HARRASTERYHMÄT

Opetus- ja kulttuuriministeriöltä saatu hanketuki mahdollistaa seuraa järjestämään aiempaa enemmän erilaisia harrasteryhmiä, muun muuassa perheille suunnatut Pelataan Yhdessä ryhmät, sekä koululaisille kohdistetut matalankynnyksen Pelaa enemmän – Peli opettaa ryhmät. Ilmoittautuminen ryhmiin tehdään kuukausittain, alta löytyvien linkkien kautta.

 

Pelataan Yhdessä – ryhmissä on tavoitteena tutustua jalkapalloon erilaisten leikkien ja tehtävien avulla. Tämän lisäksi opetellaan perusmotorisia taitoja, liikunnallista elämäntapaa ja yhdessä tekemisen pelisääntöjä.

Ryhmät on tarkoitettu 4-6-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen/ läheisilleen. Mukaan voi tulla yhden tai useamman lapsen kanssa samanaikaisesti.

 

Heinäkuussa kerho pitää kesätaukoa – jatketaan taas elokuussa!

 

 

Pelaa enemmän – Peli opettaa  ryhmät ovat suunnattu koululaisille, ja niiden toiminta ajatuksena on pelata pienpelejä erikokoisilla/- muotoisilla kentillä, joissa myös maalien koko, muoto ja määrä voi vaihdella kerroittain lasten ja nuorten omat ideat huomioon ottaen. Ryhmä kokoontuu kesäkuussa  (10.-28.6) arkiaamuisin klo 10 – 13. Kerhon tavoitteena on tarjota liikunnallinen aamupäivä mukavien pelien parissa. Kerhon hinta on 60e, sisältäen päivittäisen välipalan. Ilmoittatuminen kerhoon  tästä  .

 

Heinäkuussa kerho kokoontuu 1 – 5.7 arkiaamuisin klo 10 – 12. Hinta 20e, sisältäen päivittäisen välipalan. Ilmoittautumiset tästä  .

 

Paikka: Keinonurmi, Pohitulli. 

 

Lisätietoja:

Harrastekoordinaattori

Linda Jefimoff 040 514 4192