HARRASTERYHMÄT

Opetus- ja kulttuuriministeriöltä saatu hanketuki mahdollistaa seuraa järjestämään aiempaa enemmän erilaisia harrasteryhmiä, muun muuassa perheille suunnatut Pelataan Yhdessä ryhmät, sekä koululaisille kohdistetut matalankynnyksen Pelaa enemmän – Peli opettaa ryhmät. Ilmoittautuminen ryhmiin tehdään kuukausittain, alta löytyvien linkkien kautta.

 

Pelataan Yhdessä – ryhmissä on tavoitteena tutustua jalkapalloon erilaisten leikkien ja tehtävien avulla. Tämän lisäksi opetellaan perusmotorisia taitoja, liikunnallista elämäntapaa ja yhdessä tekemisen pelisääntöjä.

Ryhmät on tarkoitettu 4-6-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen/ läheisilleen. Mukaan voi tulla yhden tai useamman lapsen kanssa samanaikaisesti.

 

Toukokuussa kerho kokoontuu maanantaisin klo 18 – 19, Keinonurmella. Kerhon hinta on 10e/henkilö. Ilmoittautumiset kerhoon tästä 

 

Pelaa enemmän – Peli opettaa  ryhmät ovat suunnattu koululaisille, ja niiden toiminta ajatuksena on pelata pienpelejä erikokoisilla/- muotoisilla kentillä, joissa myös maalien koko, muoto ja määrä voi vaihdella kerroittain lasten ja nuorten omat ideat huomioon ottaen. Ryhmät kokoontuvat iltapäivisin koulun jälkeen, seuraavalla aikataululla alkaen 8.4:

 

1 – 2 luokkalaiset: Keskiviikko 14 – 15 & perjantai 14 – 15

3 – 6 luokkalaiset: Maanantai, keskiviikko & perjantai klo 15 – 16

 

Paikka: Keinonurmi, Pohitulli. 

 

Ilmoittautuminen huhtikuu + toukokuu: 

1-2 luokka

3-6 luokka

Toimintamaksu 30e/lapsi

Paikkoja rajoitetusti!

 

Lisätietoja:

Harrastekoordinaattori

Linda Jefimoff 040 514 4192