HARRASTERYHMÄT

 

 

Kerhot ovat tauolla koronavirustilanteen takia

 

Opetus- ja kulttuuriministeriöltä saatu hanketuki mahdollistaa seuraa järjestämään aiempaa enemmän erilaisia harrasteryhmiä, muun muuassa perheille suunnatut Pelataan Yhdessä ryhmät, sekä koululaisille kohdistetut matalankynnyksen Pelaa enemmän – Peli opettaa ryhmät. Ilmoittautuminen ryhmiin tehdään kuukausittain, alta löytyvien linkkien kautta.

 

Pelataan Yhdessä – ryhmissä on tavoitteena tutustua jalkapalloon erilaisten leikkien ja tehtävien avulla. Tämän lisäksi opetellaan perusmotorisia taitoja, liikunnallista elämäntapaa ja yhdessä tekemisen pelisääntöjä.

Ryhmät on tarkoitettu 4-6-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen/ läheisilleen. Mukaan voi tulla yhden tai useamman lapsen kanssa samanaikaisesti.

 

Maaliskuussa kerhoa pidetään maanantaisin klo 17 – 18, Keinonurmella.  

 

Kerhon hinta on 10e/henkilö/kuukausi. Ilmoittautumiset tästä.

 

 

 

Pelaa enemmän – Peli opettaa  ryhmät ovat suunnattu koululaisille, ja niiden toiminta ajatuksena on pelata erilaisia pelejä, lasten ja nuorten omat ideat huomioon ottaen. Kerhojen tarkoituksena on pitää hauskaa sekä nauttia liikunnan ilosta mukavien pelien parissa. Ryhmät on tarkoitettu kaikille, aikaisempaa taustaa jalkapallosta/urheilusta ei tarvitse olla. Ryhmiin ilmoittaudutaan kuukausittain. Ilmoittautumiset maaliskuun ryhmiin allaolevista linkeistä.  Kerhon hinta on 30e/kuukausi.   Kerhoista saa sisaralennusta – toinen sisaruksista puoleen hintaan. Ryhmät kokoontuvat koulujen jälkeen iltapäivisin seuraavalla aikataululla:

1 – 3 – luokkalaiset:

Maanantai klo 15 -16, Seikowin liikuntasali

  Keskiviikko klo 14 – 15, Urheilukeskus

Perjantai klo 14 – 15, Urheilukeskus 

 

Ilmoittautuminen tästä.

 

4 – 6 – luokkalaiset:

Maanantai klo 15 – 16, Seikowin liikuntasali

Keskiviikko klo 15 – 16, Urheilukeskus

Perjantai klo 15 – 16, Urheilukeskus

 

Ilmoittautuminen tästä. 

 

Paikat: Uudenkaupungin Urheilukeskus, Mältintie 10.

Seikowin Liikuntasali, Rauhankatu 5. 

 

Lisätietoja:

Harrastekoordinaattori

Linda Jefimoff 040 514 4192